ANUNȚ VIDEO Când se deschide Transfăgărășanul. Stratul de zăpadă încă depășește 2 metri

ANUNȚ VIDEO Când se deschide Transfăgărășanul. Stratul de zăpadă încă depășește 2 metri
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2023

Transfăgărășanul urmează să se deschidă la mijlocul săptămânii viitoare, a anunțat directorul regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, Tudor Duțu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Sunt ultimele pregătiri înainte de deschiderea acestui tronson de drum, sperăm ca săptămâna viitoare, într-una din zile, să putem să redăm traficului acest frumos drum. Mai avem de făcut lărgiri în zonele virajate, mai avem de montat semnalizarea, informează Turnul Sfatului.

Undă verde - Leoni, cu 3 fabrici în România, va fi preluat de un miliardar austriac CITEȘTE ȘI Undă verde - Leoni, cu 3 fabrici în România, va fi preluat de un miliardar austriac

Facem tot posibilul ca până la mijlocul săptămânii viitoare să deschidem drumul”, a anunțat Duțu într-un video postat pe pagina de Facebook a DRDP Brașov.

Stratul de zăpadă depășește în unele locuri doi metri, susțin drumarii.

”Facem ultimele pregătiri pentru deschiderea Transfăgărășanului! Cu toate că stratul de zăpadă depășește încă pe alocuri chiar și doi metri, cu un efort susținut al colegilor din cadrul Secției Sibiu, sperăm să redăm traficului acest drum spectaculos până la mijlocul săptămânii viitoare.

Mai multe detalii despre lucrările care sunt în plină desfășurare puteți afla din filmulețul atașat”, scrie în postare.

viewscnt
Afla mai multe despre
trasfagarasan
drumuri