Aproape 9.300 de angajați ai Volkswagen au acceptat un program de pensionare anticipată

Aproape 9.300 de angajați ai Volkswagen au acceptat un program de pensionare anticipată
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2017

Aproape 9.300 de angajați ai Volkswagen au acceptat un program de pensionare anticipată, propus de cel mai mare producător auto german pentru reducerea costurilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Ne apropiem rapid de ținta de 9.300 de contracte semnate. Angajații care vor să se pensioneze anticipat trebuie să ia o decizie până pe 31 iulie”, a declarat Karlheinz Blessing, membră în board-ul companiei, pentru resurse umane, scrie News.ro.

Programul este destinat în principal angajaților născuți în perioada 1955-1960.

BMW CarData va conecta mașina cu bazele de date. Toate vehiculele care au un SIM încorporat se pot înrola în sistem CITEȘTE ȘI BMW CarData va conecta mașina cu bazele de date. Toate vehiculele care au un SIM încorporat se pot înrola în sistem

Volkswagen a garantat că nu vor avea loc concedieri în cadrul planului ”Transform 2025+”, care prevede reducerea forței de muncă și îmbunătățirea productivității cu 25% până în 2025.

Grupul german ia măsuri pentru reducerea costurilor după ce și-a recunoscut vinovăția în SUA pentru manipularea testelor de poluare ale automobilelor diesel și a acceptat plata a  25 de miliarde de dolari, sub formă de amenzi, penalități, costuri legale și despăgubiri destinate clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
pensionare anticipare