Unele căi de acces în stațiile de metrou Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Mihai Bravu și Piața Iancului vor fi închise de miercuri, pentru lucrări de modernizare

Unele căi de acces în stațiile de metrou Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Mihai Bravu și Piața Iancului vor fi închise de miercuri, pentru lucrări de modernizare
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2017

Unele căi de acces în stațiile de metrou Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Mihai Bravu și Piața Iancului vor fi închise începând de miercuri, pentru modernizarea instalației de taxare, lucrările fiind programate să se încheie complet în 20 iunie. Începând cu 21 iunie, Metrorex va moderniza sistemul de acces în stațiile de metrou Piața Romană, Gara de Nord 1, Universitate și Dristor 2.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Conform Metrorex, în stația Piața Victoriei 1 va fi închis, miercuri, accesul dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu și Bulevardul Iancu de Hunedoara și cel dinspre dinspre Bulevardul Lascăr Catargiu și Calea Victoriei, în stația Aviatorilor vor fi închise căile de acces dinspre Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor și Calea Dorobanți, precum și accesul dinspre Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor și Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, în stația Mihai Bravu - accesul dinspre Șoseaua Mihai Bravu, Strada Vitejilor, iar în stația Piața Iancului - accesul dinspre Șoseaua Mihai Bravu, Șoseaua Iancului, scrie News.ro.

Lucrările de modernizare a sistemului de taxare la aceste căi de acces sunt programate să se încheie în 13 iunie, precizează Metrorex.

De asemenea, începând cu 14 iunie, continuă lucrările în stațiile de metrou Piața Victoriei 1, Aviatorilor, Mihai Bravu și Piața Iancului cu celelalte căi de acces, astfel: în stația de metrou Piața Victoriei 1 va fi închis accesul dinspre Bulevardul Aviatorilor și strada Paris, în stația Aviatorilor va fi închis accesul dinspre Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Parc Herăstrău, la Mihai Bravu - accesul dinspre Șoseaua Mihai Bravu și Strada Peneș Curcanul, iar în stația Piața Iancului va fi închis accesul dinspre Șoseaua Mihai Bravu, Strada Pache Protopopescu.

Lucrările de modernizare a sistemului de taxare la aceste căi de acces sunt programate să se încheie în 20 iunie.

CFR Călători a vândut mai multor persoane bilete pentru o cursă de tren Brașov-București la un vagon care nu exista CITEȘTE ȘI CFR Călători a vândut mai multor persoane bilete pentru o cursă de tren Brașov-București la un vagon care nu exista

În perioada cu 21 - 27 iunie, Metrorex va închide, pentru modernizare, accesul dinspre Bulevardul Gheorghe Magheru, Strada Tache Ionescu din stația Piața Romană, accesul E dinspre Calea Griviței, strada Gheorghe Polizu și accesul F dinspre Calea Griviței, Bulevardul Gheorghe Duca din stația Gara de Nord 1, accesul dinspre Bulevardul Nicolae Bălcescu, strada Ion Câmpineanu și strada Batiștei din stația Universitate și accesul dinspre Strada Dristorului, Bulevardul Camil Ressu de la Dristor 2.

Începând cu 28 iunie, vor continua lucrările la stațiile de metrou menționate, astfel: în Piața Romană - accesul dinspre Bulevardul Gheorghe Magheru, Piața Romană, în Gara de Nord 1 - accesul A dinspre Calea Griviței, Bulevardul Gheorghe Duca și accesul B Piața Gării de Nord, Universitate - accesul dinspre Piața Universității și Dristor 2 - accesul dinspre strada Dristorului, strada Baba Novac.

Lucrările de modernizare a căilor de acces de la aceste stații sunt programate să se încheie în 4 iulie.

În perioada 5 – 11 iulie, vor fi închise accesul C dinspre Calea Griviței, Bulevardul Gheorghe Duca și accesul D dinspre Calea Griviței, strada Gheorghe Polizu din stația Gara de Nord.

Până în prezent, au fost finalizate lucrările de modernizare la 24 de puncte de acces din 12 stații de metrou, precizează Metrorex.

Lucrările de modernizare a sistemului de acces în 41 de stații de metrou includ înlocuirea turnicheților cu porți batante. Potrivit Metrorex, după implementarea noilor porți batante în toate stațiile de metrou, acestea vor fi dotate, pe lângă sistemul de citire a benzii magnetice pentru cartele, și cu un sistem de citire a cardurilor contactless.

De asemenea, Metrorex va achiziționa 139 de automate de vândut cartele prevăzute să dea rest și să funcționeze cu sistem POS.

Proiectul de modernizare a sistemului de control - acces este finanțat din fonduri europene nerambursabile în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020 și este în valoare de 149,7 milioane de lei, fără TVA.

viewscnt
Afla mai multe despre
piata victoriei 1
aviatorilor
mihai bravu
metrou