ATP Trucks Automobile - vânzări de peste 2,8 milioane euro în primul an al Truston în România

ATP Trucks Automobile - vânzări de peste 2,8 milioane euro în primul an al Truston în România
scris 27 aug 2020

ATP Trucks Automobile, producătorul de autovehicule de transport rutier din România, prin dealer-ul ATP Motors, a înregistrat vânzări de peste 2,8 milioane euro în primul an al Truston în România, primul lot de basculante și betoniere fiind livrat integral.

Al doilea lot de 30 de unități, aflat în producție la începutul acestui an, a fost finalizat integral și, în procent semnificativ, este deja pe drum, la lucru, integrat în proiectele clienților ATP Group.

GALERIE FOTO Atenție! Autoritățile încep să ridice mașinile abandonate, după înăsprirea legislației. Proprietarii, somați să ia automobilele de pe spațiul public, altfel vor plăti pentru returnare CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Atenție! Autoritățile încep să ridice mașinile abandonate, după înăsprirea legislației. Proprietarii, somați să ia automobilele de pe spațiul public, altfel vor plăti pentru returnare

Asamblate 100% la Baia Mare și echipate în variante de basculantă și betonieră, Truston este foarte accesibil și fiabil, gândit special să acopere nevoile clienților.

Prin serviciile specializate de consultanță pe care dealer-ul ATP Motors le oferă, clienții pot accesa finanțare flexibila prin leasing. 

viewscnt
Afla mai multe despre
atp trucks automobile
truston