CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor

CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor
scris 27 aug 2020

CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor pentru a facilita transportul acestora spre/dinspre centrele de învățământ, odată cu începerea noului an școlar la data 14 septembrie 2020, informează compania.

Totodată, CFR Călători va repune în circulație o serie de trenuri utile pentru cei care își reiau activitatea după perioada concediilor de vară, scrie Agerpres.

GALERIE FOTO Atenție! Autoritățile încep să ridice mașinile abandonate, după înăsprirea legislației. Proprietarii, somați să ia automobilele de pe spațiul public, altfel vor plăti pentru returnare CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Atenție! Autoritățile încep să ridice mașinile abandonate, după înăsprirea legislației. Proprietarii, somați să ia automobilele de pe spațiul public, altfel vor plăti pentru returnare

"Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor - stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri procurarea biletelor din timp", se precizează în comunicatul operatorului feroviar.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr călători
trenuri naveta