Autoritățile anunță că, de sâmbătă, tramvaiele vor circula pe Pasajul Doamna Ghica. Traficul rutier, reluat din toamnă

Autoritățile anunță că, de sâmbătă, tramvaiele vor circula pe Pasajul Doamna Ghica. Traficul rutier, reluat din toamnă
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2023

Autoritățile din București anunță că s-a finalizat montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar de sâmbătă va fi deschisă circulația pentru tramvaie. Traficul rutier va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. ”Lucrările de investiții se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci”, a afirmat primarul general, Nicușor Dan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

”Suntem în termen. S-a finalizat montarea tablierului metalic. Conform graficului, la începutul acestei toamne o să se circule pe pod și, începând de sâmbătă, o să circule tramvaiul, o să se reia circulația tramvaiului”, a anunțat primarul general al Capitalei,. Nicușor Dan, într-o conferință de presă susținută la Pasajul Doamna Ghica, scrie News.ro.

FOTO Pași înainte pentru finalizarea investiției din Prelungirea Ghencea CITEȘTE ȘI FOTO Pași înainte pentru finalizarea investiției din Prelungirea Ghencea

Primarul a afirmat că, pentru investiții, sunt nexcesari bani: ”Vreau să spun un singur lucru - lucrările de investiții se fac cu bani, cu bani plătiți la timp, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci. Am preluat o gaură în mijlocul orașului și conturile blocate. Mai întâi am rezolvat situația financiară și după ce am avut banii, lucrurile merg cu greu, dar de la sine cumva”.

Întrebat cum poate fi rezolvată situația aglomerației din București, întrucât pasajul rezolvă situația doar într-o intersecție, primarul a afirmat că este nevoie de viziune.

”Soluția este inelul median. Pentru inelul median, zona de aici înspre sud, avem în execuție studiul de fezabilitate pentru zona înspre nord. Am avut hotărâre de Consiliu General și am lăsat Primăria Sectorului 2 să facă achiziția studiului de fezabilitate. Deci, pe tot ce înseamnă infrastructură, ca să fii serios și să nu începi heirupis, cum s-a întâmplat cu podul ăsta, ca să fii serios trebuie să parcurgi mai mulți și durează”.

Primarul a afirmat că fostei administrații i-au lipsit viziunea și banii pentru a face aceste lucruri.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul doamna ghica
tramvai