Biletele de avion, mai ieftine cu până la 60% în prima lună a anului

Biletele de avion, mai ieftine cu până la 60% în prima lună a anului
scris 9 ian 2020

Luna ianuarie rămâne perioada în care pot fi achiziționate bilete de avion la cele mai mici prețuri, uneori reduse și cu 60% față de restul anului.

Astfel, conform datelor Vola.ro, destinațiile europene operate de companii aeriene low cost au prețurile cele mai mici în prima lună a anului și încep de la 20 euro/persoană pentru un bilet de avion dus-întors.

Companii aviatice importante își suspendă cursele spre Iran CITEȘTE ȘI Companii aviatice importante își suspendă cursele spre Iran

La categoria cele mai ieftine bilete de avion se mențin Londra, Roma și Bruxelles. Aceste orașe sunt urmate de Veneția, de la 30 euro/persoană, în timp ce prețul biletelor de avion pentru Madrid, Dublin și Barcelona pornește de la 45 de euro, iar pentru Copenhaga și Lisabona depășește 80 de euro. Totodată, din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion pentru Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului, dar și către Bangkok, cu prețuri mai mici cu peste 30%.

Pe de altă parte, pentru cei care sunt nehotărâți și așteaptă până în luna februarie să își rezerve biletul de avion, prețul mediu crește cu aproximativ 20% pentru fiecare destinație.

"Românii pot profita de prețurile mici din ianuarie pentru a-și rezerva atât city break-urile din lunile de primăvară, cât mai ales biletele de avion pentru vacanța de vară. Pentru românii care doresc să călătorească la Londra în acest an, prețurile sunt mai mici cu până la 57% în medie pentru rezervările în luna ianuarie spre deosebire de rezervările făcute în luna iunie, de exemplu", arată Vola.ro.

Până la ora actuală, peste 40.000 de bilete de avion au fost vândute în luna ianuarie a acestui an, față de cele peste 30.000 de bilete de avion cumpărate în aceeași perioadă din 2018.

Vola.ro a înregistrat, în 2018, o cifră de afaceri de aproximativ 9,2 milioane de euro, în creștere cu 33% față de anul precedent. 

viewscnt
Afla mai multe despre
vola.ro
bilete ieftine de avion