Blue Air a început o anchetă după ce doi angajați au fost răniți în urma exploziei unui furtun de alimentare

Blue Air a început o anchetă după ce doi angajați au fost răniți în urma exploziei unui furtun de alimentare
scris 14 dec 2017

Compania aeriană Blue Air a început o anchetă internă după ce miercuri după-amiază, în zona exterioară a Romaero, a avut loc un incident în urma căruia doi angajați de la departamentul tehnic au fost răniți ușor, au declarat joi pentru News.ro reprezentanții companiei.

”Incidentul s-a petrecut într-o arie special amenajată pentru depozitarea recipientelor sub presiune, în momentul în care s-a încercat alimentarea cu oxigen a unei butelii de mici dimensiuni, iar furtunul de alimentare a cedat”, spun oficialii companiei.

Cele două persoane au fost investigate medical și sunt în afara oricărui pericol, adaugă reprezentanții Blue Air.

Proprietarul Dacia intră pe piața media CITEȘTE ȘI Proprietarul Dacia intră pe piața media

La rândul său, Romaero București, companie de stat specializată în întreținerea și repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, anunță că nu are nicio implicare în acest incident.

”În ziua de miercuri, 13 decembrie 2017, la nivelul unei companii private ce desfășoară unele activitați în incinta platformei Romaero București s-a produs un accident de muncă în urma căruia două persoane au fost rănite ușor. Informăm pe această cale pe toți cei interesați că nu există nicio implicare în accidentul de muncă ori în cauzele acestuia, din partea companiei Romaero, nici a unor salariați sau bunuri ale Romaero”, a informat Romaero, într-un comunicat.

Oficialii Romaero spun că, potrivit legislației în vigoare și potrivit prevederilor contractuale ce reglementează activitățile terților în incinta platformei Romaero București, ”fiecare entitate este deplin și exclusiv răspunzătoare pentru modul în care asigură disciplina în muncă și conformarea la normele de securitate și sănătate în muncă pentru personalul propriu”.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air