Blue Air lansează din 15 iunie șase noi rute, din care două din București și trei din Iași

Blue Air lansează din 15 iunie șase noi rute, din care două din București și trei din Iași
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2017

Compania aeriană low-cost Blue Air, al doilea jucător de pe piața românească a transportului aerian de pasageri, a anunțat miercuri că, începând cu 15 iunie, va opera pe șase noi rute, din care două din București către Helsinki și Oslo, trei din Iași către Florența, Glasgow și Milano Bergamo și o rută din Liverpool către Larnaca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Blue Air ajunge la un total de 104 rute operate regulat în această vara, la care se adaugă și peste 700 de zboruri charter”, a declarat director general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

La începutul acestui an, compania aeriană estima o creștere cu 12,8% a numărului de pasageri în acest an, până la 4,05 milioane, după un avans de 80% în 2016, ca urmare a extinderii flotei de avioane și deschiderii a două noi baze în 2017, scrie News.ro.

Blue Air s-a apropiat anul trecut de liderul pieței, compania ungară Wizz Air, care a anunțat o creștere a traficului pe piața românească de 23%, până la 5,5 milioane de pasageri în 2016.

Perspective sumbre pentru locuitorii unor cartiere din București, dar și pentru corporatiști: Mai multe stații de metrou vor fi închise temporar CITEȘTE ȘI Perspective sumbre pentru locuitorii unor cartiere din București, dar și pentru corporatiști: Mai multe stații de metrou vor fi închise temporar

Blue Air a depășit în premieră anul trecut, după numărul de pasageri transportați, compania de stat Tarom, care a înregistrat 2,41 milioane de pasageri, în creștere cu doar 1% față de 2015.

Alți jucători importanți pe piața transportului aerian din România sunt Ryanair și Lufthansa.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
low-cost