Blue Air semnează cu Tarom pentru protecția pasagerilor - reguli în caz de întârzieri și check-in

Blue Air semnează cu Tarom pentru protecția pasagerilor - reguli în caz de întârzieri și check-in
scris 14 feb 2019

Companiile Blue Air și Tarom anunță semnarea a două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii.

Primul parteneriat între Blue Air și Tarom face referire la protecția pasagerilor în caz de întârziere a cursei. Pe rutele comune și în limita locurilor disponibile la bord, fiecare companie se angajează să accepte biletele de călătorie ale pasagerilor partenerului și transportul acestora la destinația aleasă. 

România primește peste jumătate de miliard de euro de la Bruxelles pentru magistrala 6 de metrou CITEȘTE ȘI România primește peste jumătate de miliard de euro de la Bruxelles pentru magistrala 6 de metrou

Cele două companii românești de transport aerian mai informează pasagerii cu privire la acordul Through check in, prin care se asigură o experiență fluentă de călătorie. Cu un singur bilet de călătorie, pasagerii vor beneficia de transferul automat al bagajelor de cală, fără a mai fi necesare alte formalități suplimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
blue air