BMW România a anunțat prețurile pentru prima generație a modelului electric i4

BMW România a anunțat prețurile pentru prima generație a modelului electric i4
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 5 iul 2021

BMW pornește producția pentru prima generația a modelului electric i4, clienții din Europa fiind așteptați pentru a-și comanda primele exemplare. Mașina este disponibilă pentru comenzi și în România, fiind anunțate deja prețurile, însă livrările vor ajunge în țară abia anul viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofensiva BMW pe segmentul vehiculelor electrice, începută în acest an, a ajuns la momentul startului producției pentru modelul de clasă medie i4, o versiune complet electrică a Seriei 4. Noul BMW i4 vine cu o nouă generație a sistemului de propulsie, cu o nouă generație a sistemului de infotainment, cu o atuonomie de până la 590 km și cu un impact minim asupra mediului, grație utilizării de resurse regenerabile în uzina din Munchen.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

După cum anunță BMW, noul i4 va fi disponibil la lansare în două variante de model, inclusiv primul automobil BMW M cu propulsie complet electrică. Versiunea BMW i4 M50 este dezvoltată de BMW M GmbH, fiind echipată cu motoare electrice atât pe puntea față, cât și pe cea spate, cu o putere maximă combinată de 400 kW/544 CP și tehnologie de șasiu specifică M. Ca urmare a creșterii performanțelor, autonomia sa scade la 510 kilometri.

INFOGRAFICE Înmatriculările de automobile din România au crescut în iunie, dar rămân mai slabe decât în 2020, anul pandemiei CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Înmatriculările de automobile din România au crescut în iunie, dar rămân mai slabe decât în 2020, anul pandemiei

Prețul celui mai performant i4 este de 65.989 eeuro, din care se poate scădea subvenția acordată prin programele Rabla.

Versiunea mai „accesibilă”, i4 eDrive40, are un motor electric de 250 kW/340 CP care acționează puntea spate, tradițional pentru un BMW. Are o autonomie de până la 590 de kilometri, iar prețul la care poate fi comandată este de 52.955 euro cu TVA inclus (fără a lua în calcul programul Rabla Plus).

BMW mai pregătește în acest an și SUV-ul iX, care a fost deja prezentat și care urmează să intre și el în fabricație în perioada următoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw i4
preturi i4
bmw comenzi model electric
i4 rabla