Boeing a inaugurat primul zbor al unei noi versiuni a avionului 737

Boeing a inaugurat primul zbor al unei noi versiuni a avionului 737
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

O nouă versiune a aeronavei Boeing 737 a decolat joi pentru prima oară, marcând un nou pas în programul de modernizare a celei mai bine vândute game de avioane ale companiei, în cadrul căruia ar putea fi introduse cinci modele până în 2020, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Avionul 737 MAX 9, un succesor eficient energetic, destinat curselor pe distanțe lungi, al modelului 737-900, a efectuat joi primul zbor test, la aproximativ 50 de ani după decolarea primului  aparat 737, în 9 aprilie 1967, scrie News.ro.

În urmă cu o lună, a avut loc și primul zbor al celui mai mare model Dreamliner, 787-10, de la o fabrică din Carolina de Sud.

Ministrul Muncii a postat pe Facebook o prezentare detaliată a impozitului pe venitul global pe gospodărie. Ce urmărește guvernul? CITEȘTE ȘI Ministrul Muncii a postat pe Facebook o prezentare detaliată a impozitului pe venitul global pe gospodărie. Ce urmărește guvernul?

Noile modele de avione vor intra pe piață într-o perioadă în care cererea este în scădere.

Boeing s-a angajat să fabrice patru versiuni noi ale 737 și analizează introducerea unei versiuni mai mari a aeronavei MAX 9, cunoscută ca 737 MAX 10X.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
avion 737