Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner
scris 9 aug 2022

Boeing va relua livrările de avioane 787 Dreamliner în zilele următoare, a anunțat Administrația Federală a Aviației (FDA), transmite CNBC.

Livrările avioanelor cu fuselaj larg au fost suspendate în mare parte în ultimii doi ani, deoarece autoritățile de reglementare și Boeing au analizat o serie de defecte de fabricație, scrie News.ro.

Mari capitale europene solicită Comisiei Europene introducerea rapidă a noului standard Euro 7 pentru vehicule CITEȘTE ȘI Mari capitale europene solicită Comisiei Europene introducerea rapidă a noului standard Euro 7 pentru vehicule

”Boeing a făcut modificările necesare pentru a se asigura că 787 Dreamliner îndeplinește toate standardele de certificare”, a spus FAA într-un comunicat.

”FAA va inspecta fiecare aeronavă înainte de emiterea unui certificat de navigabilitate și autorizarea pentru livrare.”

Clienții, printre care American Airlines și United Airlines, s-au confruntat cu întârzierile de livrare, chiar în perioada în care cererea de călătorii a crescut în acest an.

Directorul financiar al American Airlines, Derek Kerr, a estimat luna trecută că transportatorul va primi un avion Dreamliner de la Boeing la începutul lunii august, ceea ce înseamnă că operatorul aerian va fi primul sau printre primii care va primi unul dintre avioanele de la fabrica Boeing din Carolina de Sud.

viewscnt
Afla mai multe despre
boeing
787 dreamliner