Bolt își extinde serviciile în noi orașe din România

Bolt își extinde serviciile în noi orașe din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2021

Bolt a lansat noi servicii în câteva dintre cele mai mari centre urbane ale țării. Astfel, compania estoniană este prezentă, pentru prima dată, în Ploiești, cu serviciile de ride-hailing, și în Galați, cu închirierea de trotinete electrice.  În Constanța a fost lansată și divizia Bolt Food.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

După București, Constanța, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca și Brașov, Ploieștiul este al șaptelea oraș pe harta țării, în ceea ce privește serviciile de ride-hailing, primele introduse pe piața din România. Închirierea de trotinete electrice și livrarea de mâncare au fost lansate pentru prima dată în vara anului trecut și s-au extins rapid în țară, fiind prezente deja în București, Cluj-Napoca, Constanța și Galați.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

„Succesul fiecărei mari inițiative pe care am avut-o în acest an, de când a început pandemia, a dus la accelerarea celorlalte proiecte pe care le aveam în plan”, explică Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România. „Schimbarea obiceiurilor de transport și de consum și restricțiile impuse în perioada pandemiei au reprezentat catalizatori de business pentru noi și ne-au încurajat să valorificăm oportunitățile create și să ne dezvoltăm într-un ritm foarte alert.”

Dezvoltarea rapidă a operațiunilor cu livrarea de mâncare a dus la crearea Bolt Food ca divizie de business separată, sub conducerea lui Andrei Manea. Bolt Food gestionează, în prezent, livrările a sute de restaurante din București, Cluj-Napoca și Constanța.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Contextul nou al mobilității urbane, care impunea distanțarea socială și utilizarea, pe cât posibil individuală, a vehiculelor, mai ales în orașe, a determinat seria de lansări a serviciilor de trotinete electrice în București, Cluj-Napoca, Constanța și, de luna aceasta, în Galați. 

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
ride-hailing
trotinete