Breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre cartierul Giulești se închide începând de miercuri, din cauza lucrărilor la Podul Grant

Breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre cartierul Giulești se închide începând de miercuri, din cauza lucrărilor la Podul Grant
scris 4 iun 2019

Primăria Municipiului București (PMB) anunță că, începând de miercuri, se va închide breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre cartierul Giulești, având în vedere că lucrările de reabilitare și consolidare a Podului Grant avansează.

Într-un comunicat de presă transmis, marți, de PMB, se arată că în vederea continuării lucrărilor de reabilitare și consolidare a Podului Grant, începând din 5 iunie, ora 11.00, circulația rutieră se va restricționa pe breteaua de urcare/coborâre a Podului Grant dinspre Gara de Nord spre cartierul Giulești (aferentă sensului de circulație Turda - Crângași), scrie News.ro.

GRAFIC România - printre ultimele țări din lume ca mod în care infrastructura își mulțumește locuitorii. Singura apreciată este.... infrastructura digitală CITEȘTE ȘI GRAFIC România - printre ultimele țări din lume ca mod în care infrastructura își mulțumește locuitorii. Singura apreciată este.... infrastructura digitală

Astfel, se pot utiliza ca variantă de ocolire următoarele rute: 1. Pentru urcarea pe pod se va folosi breteaua de urcare pe calea Giulești pentru sensul Crângași-Turda și apoi se vor utiliza pentru întoarcere bretelele adiacente rampei Turda; 2. Pentru coborârea de pe Podul Grant se vor utiliza Bulevardul Constructorilor sau strada 9 Mai (pentru acces în Calea Giulești, cu posibilitatea întoarcerii în zonele unde semnalizarea rutieră permite această manevră).

"Pe breteaua închisă, Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București va executa următoarele tipuri de lucrări: demontarea rosturilor de dilatație existente, frezarea sistemului rutier existent, așternerea hidroizolației, înlocuirea elementelor de siguranță rutieră existente (parapeți metalici), realizarea căii pe pod (așternerea mixturilor asfaltice), montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor și montarea parapetului de protecție", se arată în comunicat.

Potrivit Primăriei Capitalei, Podul Grant se află la prima intervenție după mai bine de 12 ani de la ultimele reparații. Pasajul supratraversează liniile de cale ferată și face legătura între b-dul Ion Mihalache și Calea Giulești.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria municipiului bucurești
podul grant