CFR Călători a suplimentat trenurile pentru a face față traficului crescut din minivacanța de 1 Mai; peste 30 de trenuri directe spre și dinspre litoral

CFR Călători a suplimentat trenurile pentru a face față traficului crescut din minivacanța de 1 Mai; peste 30 de trenuri directe spre și dinspre litoral
scris 28 apr 2018

CFR Călători a suplimentat trenurile în timpul minivacanței de 1 Mai, în condițiile în care așteaptă o creștere a traficului, în special spre litoral și Valea Prahovei. Către și dinspre litoral sunt disponibile peste 30 de trenuri directe, atât din București, cât și din marile orașe ale țării.

CFR a anunțat că până în 2 mai sunt suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații, în special cele spre litoral și Valea Prahovei, scrie News.ro.

În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Suceava spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Către și dinspre litoral sunt disponibile peste 30 de trenuri directe, atât din București, cât și din marile orașe ale țării.

”De asemenea, va fi suplimentat numărul de case de bilete deschise publicului călător din stații în funcție de intervalele orare aferente fluxurilor mari de pasageri. Studenții pot călători gratuit conform legii, iar toți pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate”, a anunțat Compania.

CNAIR anunță restricții de circulație pentru luni 30 aprilie și marți 1 mai CITEȘTE ȘI CNAIR anunță restricții de circulație pentru luni 30 aprilie și marți 1 mai

Pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, potrivit CFR Călători. De exemplu, prețul pentru ruta București – Constanța și retur este de 108,1 lei.

De 1 Mai, vor fi deschise agenția de voiaj din aeroportul Otopeni și agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agențiilor vor fi închise, potrivit companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri