CFR Călători: Trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” circulă până în 9 septembrie

CFR Călători: Trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” circulă până în 9 septembrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2018

Compania de stat CFR Călători a anunțat vineri că trenurile din programul “Trenurile Soarelui 2018” vor circula până la data de 9 septembrie, iar după această dată capacitatea de transport va fi adaptată cerințelor de extrasezon.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Astfel, legătura dintre București și Constanța va fi asigurată zilnic de 16 trenuri, din care 12 InterRegio (câte 6 pe sens) și 4 Regio (câte 2 pe sens, cu plecare / sosire București Obor)”, se arată în comunicat.

Totodată, durata de călătorie pe ruta București Nord - Constanța este de 2 ore pentru cele 4 trenuri InterRegio (câte 2 pe sens) care circulă fără opriri intermediare și de circa 2 ore și 20 minute pentru celelalte trenuri InterRegio, potrivit CFR Călători, scrie News.ro

Posibil furt de date de pe cardurile celor care au cumpărat online bilete British Airways. Cine poate fi afectat CITEȘTE ȘI Posibil furt de date de pe cardurile celor care au cumpărat online bilete British Airways. Cine poate fi afectat

În contextul programului ”Litoralul pentru toți”, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării, zilnic, până la data de 30 septembrie 2018, va circula tren direct InterRegio pe ruta București Nord – Tulcea Oraș și retur (IR 1689, cu plecare din București Nord la 06:10 și IR 1688, cu plecare din Tulcea Oraș la ora 13:10), potrivit CFR Călători.

”După această dată, vor circula doar la final de săptămână (în zilele de vineri, sâmbătă și duminică). De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (câte 2 pe sens) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea și retur”, se arată în comunicat.

O călătorie București - Constanța, fără nicio ofertă comercială, este 59,6 lei la tren IR, clasa a 2-a. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază deja de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse din tariful de transport.

CFR recomandă tuturor călătorilor să își procure bilete de tren din timp, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit și cușetă.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de bilete din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR și de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenurile soarelui