CFR Marfă a semnat un acord pe patru ani cu CET Govora pentru transportul de cărbune

CFR Marfă a semnat un acord pe patru ani cu CET Govora pentru transportul de cărbune
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2017

Compania de stat CFR Marfă, cel mai mare transportator feroviar de marfă, a anunțat semnarea acord cadru, pe patru ani, cu producătorul de energie termică și electrică CET Govora.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Acordul a fost semnat în 1 noiembrie pentru transportul a nouă milioane de tone de cărbune, scrie News.ro.

”Transportul a fost câstigat in urma unei licitații deschise organizată în 6 octombrie 2017, la care au participat și alti operatori de transport feroviar de marfă”, se arată în comunicat.

În primele nouă luni ale acestui an, CFR Marfă și-a crescut volumul de mărfuri transportate cu 14,4% față de primele nouă luni ale acestui trecut și a înregistrat cresterea cu 10% a veniturilor din transport, reușind să diminueze pierderile cu 20,4% față de aceeași perioadă a anului 2016, potrivit companiei.

FOTO Mercedes lansează noile S Coupe și S Cabriolet pe piața din România. Sunt disponibile noile motoare V6 și V8, de 367 și 469 CP CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes lansează noile S Coupe și S Cabriolet pe piața din România. Sunt disponibile noile motoare V6 și V8, de 367 și 469 CP

În primele șase luni, compania a avut o cotă de piață de 49,5%. Anul trecut, CFR Marfa a livrat circa 83% din cărbunele transportat pe calea ferată.

Compania estimează pierderi de 137,2 milioane lei în acest an, la venituri totale de 823,3 milioane lei, arată proiectul bugetului de venituri și cheltuieli rectificat pentru acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr marfa
cet govora
carbune