CFR SA a semnat contractul pentru dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești

CFR SA a semnat contractul pentru dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2019

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA și societatea SC Porr Construct SRL au semnat contractul pentru dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești, un proiect în valoare de 50,5 milioane lei, care va fi realizat în 17 luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Finanțarea este asigurată integral din fonduri de la bugetul de stat.

Piața locală a platformelor digitale de mobilitate urbană atinge 1,6 miliarde lei. Câți români merg cu taxi și câți folosesc aplicații ride-sharing CITEȘTE ȘI Piața locală a platformelor digitale de mobilitate urbană atinge 1,6 miliarde lei. Câți români merg cu taxi și câți folosesc aplicații ride-sharing

Durata de realizare a acestei investiții este, conform contractului, de 17 luni și include cele două etape de implementare, elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de infrastructură și suprastructură feroviară pe întreagul traseu, în lungime de aproximativ 8 km. 

Contractul pentru dublarea liniei de cale ferată pe traseul Mogoșoaia - Balotești acoperă o gamă complexă de lucrări de infrastructură și suprastructură feroviară pe întregul traseu, prin lucrări de consolidare și lărgire terasament, montare a suprastructurii liniei pentru realizarea căii ferate duble pe întreaga distanță, lucrări de reparații și consolidare a 4 podețe, 3 poduri și o trecere la nivel, construirea noului Punctul de Oprire Aeroport (PO Aeroport), montarea instalațiilor de semnalizare și telecomunicatii feroviare pe întreaga distanță și instalații de energoalimentare pentru PO Aeroport.

Punctul de Oprire Aeroport va fi o construcție nouă, pe două niveluri (parter și etaj), cu 2 peroane, fiecare în lungime de 150 m și lătime de 3 m, accesul călătorilor la peroane fiind asigurat prin intermediul unor scări fixe și rulante, iar accesul persoanelor cu dizabilități va fi asigurat prin intermediul unui lift.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
cale ferata
mogosoaia
balotesti