Circulația pe A1 Orăștie-Sibiu se închide pentru 24 de ore, pentru lucrări la un viitor nod rutier

Circulația pe A1 Orăștie-Sibiu se închide pentru 24 de ore, pentru lucrări la un viitor nod rutier
scris 10 oct 2019

Circulația rutieră pe autostrada A1 Orăștie - Sibiu se închide, joi, pentru 24 de ore, pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului nod rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda. În acest timp, traficul va fi deviat pe DN 1 (E 81) și pe DN 7 (E 68).

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), circulația rutieră pe autostrada Orăștie - Sibiu se închide între Nodul Rutier Sebeș Nord (Lancrăm) și Nodul Rutier Sebeș Vest (Vințișoara), pentru montarea unor elemente necesare realizării viitorului Nod Rutier Sebeș de pe Autostrada Sebeș-Turda (A10), scrie News.ro.

Renault ar putea lansa un nou automobil electric care să concureze cu Model 3 de la Tesla CITEȘTE ȘI Renault ar putea lansa un nou automobil electric care să concureze cu Model 3 de la Tesla

Circulația pe autostrada A1 este închisă de joi, de la ora 8.00, până vineri, la ora 8.00.

Pe perioada lucrărilor, traficul este deviat pe DN1 (E81) și pe DN 7 (E68).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
a1
orăștie-sibiu