CNAIR a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 2 al autostrăzii Bacău – Pașcani

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 2 al autostrăzii Bacău – Pașcani
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2022

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunță că al doilea Lot (Trifești – Gherăești) al Autostrăzii Bacău-Pașcani are câștigător desemnat, fiind adjudecat de același constructor român care a fost declarat ieri câștigătorul Lotului 1 (Săucești-Trifești) al acestei secțiuni de autostradă. CNAIR a anunțat de asemenea că ofertantul desemnat câștigător este asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu prețul de 1.277.947.884,17 fără TVA, iar durata de execuție a contractului este de 30 de luni. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

VEZI AICI ȘI VIDEO&FOTO Un nou accident la Pasajul Unirii din Capitală. Un autocar a rămas blocat la intrare. Oameni răniți, o persoană a decedat

”Al doilea Lot (Trifești – Gherăești) al Autostrăzii Bacău-Pașcani (secțiune din A7) are câștigător desemnat! Cu o lungime de 19 km, contractul are o valoare de 1,27 miliarde de lei (fără TVA)”, spune ministrul pe Facebook. El precizează că Lotul 2 a fost adjudecat de același constructor român care a fost declarat câștigătorul Lotului 1 (Săucești-Trifești) al acestei secțiuni de autostradă, scrie News.ro.

Gigantul francez Total pregătește relocarea spre România a zeci de posturi. Puternicul sindicat CGT, care tocmai a paralizat benzinăriile, se revoltă CITEȘTE ȘI Gigantul francez Total pregătește relocarea spre România a zeci de posturi. Puternicul sindicat CGT, care tocmai a paralizat benzinăriile, se revoltă

”Lucrările trebuie să se finalizeze în 30 de luni și includ: construcția a 14 poduri și pasaje, construcția unui viaduct cu lungimea de 525 metri”.

”Semnarea contractului finanțat prin PNRR este posibilă în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestații”, mai scrie ministrul. CNAIR precizează că, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifești (județul Neamț) - Gherăești (județul Neamț) din autostrada Bacău - Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei),

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu prețul de 1.277.947.884,17 fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Lungimea acestui lot este de 18,99 km. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, mai spune CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada