CNAIR a primit 9 oferte pentru construirea lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva

CNAIR a primit 9 oferte pentru construirea lotului 2 al Autostrăzii Lugoj - Deva
scris 11 mai 2021

Compania națională de drumuri a primit nouă oferte din partea unor companii din România, Grecia, Turcia, Spania și Italia pentru construirea lotului 2, în lungime de 9 kilometri, al Autostrăzii Lugoj - Deva.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ofertanții sunt: Aktor SA (Grecia), Asocierea SC Alsam Alarko Sanaya Tesaslera Ve Ticaret - Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret (Turcia), Asocierea FCC Construccion SA - Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve taahhut AS (Spania - Turcia), Asocierea Impresa Pizzarotti & CSpA - Pizzarotti SA - Retter Project Management SRL (Italia - Romania), Asocierea Terna SA - Intracom - Constructions Societe Anonyme Technical and Steel Constructions (Intrakat) (Grecia), Kolin Insaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Sirketi (Turcia), Asocierea Mapa Insaat ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi ve Ticaret AS (Turcia), Asocierea Rizzani de Eccher SPA - Ozgun Insaat Taahhut Sanayi ve Ticaret Limited STI - Cipa SPA (Italia - Turcia) și Strabag SRL (România), scrie Agerpres.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

"Comisia de Evaluare va analiza candidaturile în conformitate cu prevederile Documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice. Prezenta procedură este de tipul "licitație restrânsă", iar din cei 9 Candidați Autoritatea Contractantă va selecta un număr de minimum 5 - maximum 6 candidați care vor depune oferte Tehnice și Financiare în etapa a II-a a procedurii de achiziție publică", precizează CNAIR.

Contractul are o valoare estimată de 1,363 miliarde de lei fără TVA și va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Traseul are o lungime de 9,13 km, din care 2,13 km de tunel. Tunelurile vor fi formate din două galerii unidirecționale prevăzute pe fiecare cale de circulație cu platforma de 11,25 m. Potrivit CNAIR, conform condițiilor din Acordului de mediu a fost prevăzută realizarea a două tuneluri în cadrul Secțiunii E2 în contexul evitării problemelor de stabilitate și a impactului negativ cu implicații majore asupra mediului.

Termenul de finalizare prevăzut este 10 luni proiectare și 28 de luni execuție conform factorilor de evaluare din Documentația de Atribuire. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
lugoj deva