Guvernul spaniol vrea ca toate șoselele publice să devină cu plată

Guvernul spaniol vrea ca toate șoselele publice să devină cu plată
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2021

Spania intenționează ca toate șoselele sale publice să devină drumuri cu plată în decurs de trei ani, relatează Euronews.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Guvernul de la Madrid afirmă că fiecare șofer ar trebui să plătească individual pentru folosirea șoselelor spre deosebire de folosirea unor bani publici pentru întreținerea acestora, scrie Hotnews.ro.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Conform noilor planuri, șoferii vor fi nevoiți să plătească pentru a folosi toate autostrăzile din Spania, precum și alte drumuri naționale și regionale.

Sergi Saurí, director al Centrului pentru Inovare în Transport din Barcelona, afirmă că schimbarea ar fi una radicală dar că este una la care spaniolii se așteptau.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

„În unele țări acesta este deja un sistem implementat. Și pe lângă că este comun în alte țări europene, toți acei bani de la contribuabili vor merge la mentenanță”, afirmă acesta.

Deocamdată nu este clar dacă guvernul de la Madrid va introduce o taxă de uz anuală sau un sistem pe baza kilometrilor conduși.

viewscnt
Afla mai multe despre
spania
sosele publice