CNAIR începe demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnești

CNAIR începe demolarea imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnești
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) începe, joi, demolarea construcțiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnești. Pasajul, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București și are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă. Proiectul va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit CNAIR în primă fază are loc demolarea construcțiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnești, aflate pe raza Unității Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, în conformitate cu autorizația de desființare nr. 331/25.04.2018, scrie News.ro.

Activitățile de demolare vor continua și pe raza localităților Clinceni, Domnești și în Sectorul 6 București, după obținerea autorizațiilor de desființare pentru construcțiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnești. 

Cel mai mare producător auto din Marea Britanie apelează la un român într-o perioadă dificilă pentru companie. Anterior, acesta a lucrat și în industria cărnii CITEȘTE ȘI Cel mai mare producător auto din Marea Britanie apelează la un român într-o perioadă dificilă pentru companie. Anterior, acesta a lucrat și în industria cărnii

”Proprietarii construcțiilor au fost notificați încă de anul trecut că sunt supuși procedurii e expropriere, iar la începutul acestui an sumele cuvenite au fost depuse în conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. În cazul în care anumiți proprietari vor refuza să părăsească imobilele, CNAIR  S.A. se va vedea nevoită să apeleze la măsura legală a executării silite”, precizează CNAIR.

Potrivit companiei, astfel de situații ar duce, însă, la perturbarea construcției Pasajului Domnești, proiect de utilitate publică, destinat decongestionării traficului rutier pe centura Capitalei și pe ruta Prelungirea Ghencea-Domnești.

Pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, va fi construit  la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea-DJ602 și Centura București și are ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

Construcția acestui  pasaj, cu o lungime de 374 de metri, va costa peste 91 de milioane de lei, fără TVA și are ca termen de finalizare 24 de luni de la începerea lucrărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasaj domnesti