Serge Durand a fost numit șef peste operațiunile Airbus din România

Serge Durand a fost numit șef peste operațiunile Airbus din România

Serge Durand

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2018

Constructorul de aeronave Airbus a anunțat miercuri anunță numirea lui Serge Durand în funcția de responsabil pentru operațiunile din România. În plus, Durand va continua să conducă operațiunile Airbus Helicopters din România, funcție pe care o îndeplinește din 2015.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În această capacitate, el va reprezenta Airbus în fața autorităților și a partenerilor, va identifica și va urmări implementarea unor noi oportunități de dezvoltare, va conduce procesul de planificare a strategiei de țară și va coordona activitățile companiei în România, concentrându-se pe sporirea prezenței pe piața locală”, a anunțat gigantul european.

Înainte să se alăture Airbus Helicopters în România, Serge Durand a fost, timp de cinci ani, director general Airbus Helicopters Mexic, contribuind la dezvoltarea operațiunilor comerciale ale grupului în nordul Americii Latine și punând bazele platformei industriale de la Queretaro, care a devenit un punct de referință, scrie News.ro.

Tesla este dată în judecată pentru două miliarde de dolari, fiind acuzată că a copiat designul camioanelor Nikola CITEȘTE ȘI Tesla este dată în judecată pentru două miliarde de dolari, fiind acuzată că a copiat designul camioanelor Nikola

”Sunt convins că în acest moment creștem nivelul de ambiție și vom fi mai competitivi. Cu operațiunile din Commercial Aircraft, Helicopters și Premium Aerotec – un furnizor de componente pentru aeronavele Airbus - și cu divizia Defence and Space, Airbus își propune să ofere clienților un portofoliu mai cuprinzător, consiliere de cea mai înaltă calitate și experiența noastră internațională”, a declarat Serge Durand.

Absolvent al Institutului Național de Științe Aplicate din Lyon, cu diplomă în inginerie, dar și absolvent de științe umanistice al Universității din Provence, Serge Durand are o carieră internațională impresionantă la Airbus. A lucrat zece ani în cadrul biroului Airbus Design, concentrând-se pe modelele Tiger și Super Puma. A continuat în funcția de director de comunicare pentru Airbus Helicopters și apoi a ocupat o poziție de director comercial adjunct al rețelei internaționale Airbus. A pus la punct lansarea Tiger, ca inginer șef de service.

Airbus este lider mondial în aeronautică și servicii în domeniul spațial. În 2017 a generat venituri de 67 miliarde de euro și a avut aproximativ 129.000 de angajați. Airbus oferă cea mai complexă gamă de avioane de pasageri, cu capacitate între 100 și peste 600 de locuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus
serge durand