CNAIR lansează licitații de peste jumătate de miliard de lei pentru întreținerea drumurilor și pentru semnalizarea autostrăzilor

CNAIR lansează licitații de peste jumătate de miliard de lei pentru întreținerea drumurilor și pentru semnalizarea autostrăzilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 ian 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) este gata să plătească până la 369,57 milioane lei (80 milioane euro), fără TVA, pentru întreținerea drumurilor administrate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) București, pe o perioadă de trei ani. Alte 200 de milioane sunt alocate, pe o perioadă de 4 ani, pentru achiziția și transportul semnalizării verticale necesară drumurilor naționale și autostrăzilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În primul caz, acordul cadru vizează lucrari de întreținere periodică - covoare asfaltice pentru o perioada de 36 luni, pe drumurile naționale și autostrăzile din administrarea DRDP Bucuresti - opt loturi. Valoarea estimată a acordului cadru, fără TVA, este între 55,43 si 369,57 milioane lei, fără TVA.

Cele opt loturi vizate sunt Secția de Drumuri Naționale (SDN) București Nord, SDN București Sud, SDN Alexandria, SDN Pitești, SDN Târgoviște, SDN Ploiești, SDN Buzău și Secția de Autostrăzi.

Dacia a înregistrat o creștere de 28% în Germania, în 2017, pe o piață care a depășit 4 milioane de autoturisme noi și 8,2 milioane autoturisme SH CITEȘTE ȘI Dacia a înregistrat o creștere de 28% în Germania, în 2017, pe o piață care a depășit 4 milioane de autoturisme noi și 8,2 milioane autoturisme SH

 

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 9 februarie. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 februarie. Data limită de evaluare a ofertelor este 9 martie.

În al doilea caz, autoritatea contractanta estimează sa încheie minim un contract subsecvent anual, pentru direcțiile regionale București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova și Iași. Acordul cadru are o durată de 4 ani și valoarea totală fără TVA este estimată la 200 milioane lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 13 februarie, data limită de evaluare a ofertelor fiind 13 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
licitatie
contracte
autostrada
semnalizare
intretinere
drumuri
cnair