Compania austriacă de logistică de transport auto Hödlmayr International își extinde flota locală cu 24 transportoare

Compania austriacă de logistică de transport auto Hödlmayr International își extinde flota locală cu 24 transportoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iun 2018

Compania austriacă de logistică de transport auto Hödlmayr International și-a extins flota locală cu 24 transportoare noi de vehicule, numărul total la nivel de grup ajungând la 780 transportoare speciale pentru autovehicule.  

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Volumul exporturilor noastre în Europa centrală și de Vest a crescut continuu în ultimele luni, mulțumită producției mari a fabricanților români de autovehicule“, spune Tamer Sen, director al Hödlmayr România.

Hödlmayr Logistics România are în prezent peste 200 de angajați, iar flota de vehicule este compusă din circa 100 transportoare speciale.

Decizie finală: Perioada în care amenzile de circulație pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare CITEȘTE ȘI Decizie finală: Perioada în care amenzile de circulație pot fi plătite la jumătate - extinsă de la 48 de ore la 15 zile lucrătoare

Filiala din Bascov include o capacitate de depozitare pentru circa 3.700 vehicule, iar cifra de afaceri s-a ridicat în anul precedent la 23 de milioane euro.

Hödlmayr International AG este o companie de familie cu activitate internațională din Schwertberg, Austria, specializată în logistica transporturilor auto. Compania s-a specializat pentru întreg lanțul de aprovizionare - de la preluarea vehiculelor din fabrică / portul de intrare, până la livrarea către dealerii auto / proprietarii de flote. Anual, Hödlmayr livrează circa 1,75 milioane vehicule.

Hödlmayr International AG și filialele sale din 16 țări însumează 1.800 de angajați. În total, grupul dispune de peste 780 transportoare auto speciale, 12 sisteme de tractare și o suprafață de depozitare de circa 1,1 milioane metri pătrați pentru 50.000 vehicule.

Cifra de afaceri a societății s-a ridicat în 2017 la 275 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
hödlmayr international
masini