Volkswagen va închide uzina din Wolfsburg 1-2 zile pe săptămână pentru testele WLTP

Volkswagen va închide uzina din Wolfsburg 1-2 zile pe săptămână pentru testele WLTP
scris 28 iun 2018

Volkswagen a anunțat planul detaliat pentru a manageria trecerea la testele WLTP, care intră în vigoare în septembrie, cu închideri ale producției în anumite zile ale săptămânii.

Fabrica VW din Wolfsburg, Germania, în care sunt produse modele importante ale companiei, va fi închisă 1 - 2 zile pe săptămână, în august și septembrie, pentru a face adaptările necesare noilor teste WLTP. Asta înseamnă că anumite modele vor trebuie să fie retestate înainte de a fi omologate potrivit noilor teste, inclusiv să fie testate după noile reguli în fabrică. Procedura prevede testarea mașinilor în regim real, care conduce la cifre privind consumul mai mari, care depășesc în anumite cazuri limitele acceptate de legislație.

Avertisment: BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit CITEȘTE ȘI Avertisment: BMW ia în calcul închiderea fabricilor din Marea Britanie din cauza Brexit

Și uzina din Zwickau va fi închisă după același program, după cum reiese dintr-o circulară internă citată de Automotive News. Uzina din Emden va avea un program diferit, din cauza ritmului de diferit de producție pentru mașinile care sunt fabricate.

Mai mulți constructori au anunțat deja că vor fi nevoiți să închidă anumite fabrici pe perioade diferite pentru a-și adapta facilitățile la noile teste.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
wolfsburg
wltp
inchidere uzine auto