Compania Națională Aeroporturi București estimează un profit net de 368,34 milioane lei în acest an

Compania Națională Aeroporturi București estimează un profit net de 368,34 milioane lei în acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2018

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB), care administrează cele două aeroporturi ale Capitalei, estimează pentru acest an venituri totale de 1,215 miliarde lei, cu 13% mai mari față de cele realizate anul trecut. Profitul net bugetat pentru acest an se ridică la 368,34 milioane lei, cu 9% în creștere față de rezultatul net raportat anul trecut, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli publicat în dezbatere de acționarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a realizat anul trecut un profit net de 337,55 milioane lei și venituri totale de 1,076 miliarde lei, potrivit datelor transmise Ministerului de Finanțe.

De asemenea, CNAB și-a planificat cheltuieli cu investițiile în sumă de 338,73 milioane lei, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Primăria Capitalei a avizat noile tarife de parcare, cu creșteri substanțiale CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Primăria Capitalei a avizat noile tarife de parcare, cu creșteri substanțiale

Cheltuielile totale preconizate pentru anul în curs se ridică la 775,89 milioane lei, din care cheltuielile cu personalul sunt în sumă de 242,48 milioane lei.

Compania Națională Aeroporturi București are aproximativ 1.500 de salariați. Câștigul mediu lunar net determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială este propus la 11.249 lei per salariat (2.412 euro).

CNAB și-a bugetat creanțe restante de 5,3 milioane lei la sfârșitul anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi
profit