Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru toată gama. Care sunt prețurile

Dacia a lansat în România seria limitată Techroad pentru toată gama. Care sunt prețurile
scris 10 apr 2019

Dacia a anunțat lansarea pentru clienții din România a seriei limitte Techroad, care a fost prezentată în premieră la Geneva, în luna martie.

Clienții din România pot comanda de acum și seria limitată Techroad, care a avut premiera în martie, la Geneva, sub numele de Ultimate, ce va fi disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Techroad se remarcă prin elemente noi de design și o serie de dotări suplimentare față de modelele existente.

Seria limitată Techroad a fost creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan), și are ca principală trăsătură noile culori Rouge Fusion și Gris Highland, dar și prin noile modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model. În plus, carcasele oglinzilor retrovizoare sunt de culoare negru lucios, cu o dungă roșie.

La interior, noutatea constă în culorile tapițeriei în nuanțe gri cu inserții de culoare roșie prezente atât pe elementele textile cât la nivelul planșei de bord.

Contraste pe piața auto: Înmatriculările Dacia au crescut cu 50%, cele ale VW au scăzut cu 20%. Piața urcă vertiginos către nivelurile de acum 10 ani CITEȘTE ȘI Contraste pe piața auto: Înmatriculările Dacia au crescut cu 50%, cele ale VW au scăzut cu 20%. Piața urcă vertiginos către nivelurile de acum 10 ani

Alături de dotările de serie, deja numeroase, SL Techroad propune ȋn plus sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker), camera video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV si Sandero),               sistemul Cruise Control (pentru Logan) și volanul si ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate in piele (pentru Duster).

Prețurile pentru modelele serie Techroad sunt:

Dacia Duster Techroad - 16.850 euro - 1.5 dCi, 115 CP

Dacia Logan Techroad - 12.500 euro - 1.5 dCi , 95 CP

Dacia Sandero Stepway Techroad - 14.000 euro - 1.5 dCi, 95 CP

Dacia Logan MCV Stepway Techroad - 14.850 de euro - 1.5 dCi, 95 CP

Dacia Dokker Techroad, 15.300 euro - 1.5 dCi, 95 CP

Dacia Lodgy Techroad - 15.950 euro - 1.5 dCi, 95 CP

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
serie limitata dacia
preturi ultimate
preturi techroad dacia