Încep înscrierile în programele Rabla Clasic și Rabla Plus 2019

Încep înscrierile în programele Rabla Clasic și Rabla Plus 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2019

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, edițiile din 2019, înscrierile urmând să înceapă vineri, 12 aprilie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ea a precizat că înscrierile în program vor începe vineri și și-a exprimat speranța ca suma prevăzută în buget, de 350 de milioane de lei, să poată fi dublată, scrie Agerpres.

Contraste pe piața auto: Înmatriculările Dacia au crescut cu 50%, cele ale VW au scăzut cu 20%. Piața urcă vertiginos către nivelurile de acum 10 ani CITEȘTE ȘI Contraste pe piața auto: Înmatriculările Dacia au crescut cu 50%, cele ale VW au scăzut cu 20%. Piața urcă vertiginos către nivelurile de acum 10 ani

Grațiela Gavrilescu a precizat că va fi păstrată și anul acesta prima de casare de 6.500 lei, la care se poate acumula în funcție de motoare, un ecobonus de 1.000 de lei, sau de 1.700 lei pentru cele hibrid. Totodată, se va menține ecobonusul de 10.000 de euro pentru achiziționarea unei mașini nepoluante, 100% la sută electrice.

Din acest an, inspecția tehnică periodică (ITP) solicitată în Programul Rabla, va fi eliminată.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla
gratiela gavrilescu