Dacia a lansat seria limitată Explorer și în România. Logan MCV Stepway intră în fabricație abia la vară

Dacia a lansat seria limitată Explorer și în România. Logan MCV Stepway intră în fabricație abia la vară
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 5 mai 2017

Dacia a anunțat lansarea pe piața din România a seriei limitate Explorer, serie care vine să completeze toate modelele Stepway din gama mărcii, dar și Duster. Principalul model, care a stat la baza acestei serii, mai are însă de așteptat, deoarece va intra în fabricație în această vară, potrivit celor de la Dacia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Seria limitată Explorer a fost prezentată la Geneva, simultan cu lansarea lui Logan MCV Stepway. Acesta este versiunea crossover a breakului Logan și vine cu elementele specifice seriei Stepway, respectiv praguri, spoilere și pasajele roților dublate cu protecții de plastic negru, dar și o gardă la sol mai ridicată cu 5 centimetri. Deși el a fost introdus în oferta dealerilor din Europa, modelul încă nu este disponibil, deoarece încă nu a intrat în fabricație. Pentru el, dar și pentru celelalte modele Stepway, a fost creată seria Explorer, care transformă modelele crossover din gamă în mașini cu o personalitate puternică. În primul rând culoarea gri antracit este foarte expresivă, sobră și plină de sportivitate. Alternativ, pentru Sandero este disponibilă și culoarea orange. În plus, modelele din seria Explorer au jante de 16 inci, care accentuează și mai bine aspectul sport al mașinilor.

Și la interior sunt prezente câteva detalii care personalizează mașinile. Un contur cu o culoare „cupru” pe consola centrală și pe gurile de aer, tapițeria specifică și noi covorașe textile dau un aer mai elegant habitaclului. Nu în ultimul rând, sistemul Media Nav de 7 inci este prezent standard.  


Dacia a lansat seria limitată Explorer și în România. Logan MCV Stepway intră în fabricație abia la vară

Foarte interesant este faptul că Dacia a anunțat un preț de 11.200 euro, pentru Sandero Stepway Explorer, cu motor 0.9 TCe, în condițiile în care acesta este prețul de pornire al modelului, în echipare standard, după cum arată site-ul oficial Dacia. În schimb, Lodgy Stepway Explorer 1.5 dCi 109 CP va fi mai scump decât versiunea existentă, adică 15.450 euro, față de 15.150 euro.

Cel mai scump model Explorer va fi Duster, în varianta de motorizare 1.5 dCi, cu cutie automată EDC, la 17.700 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
explorer
stepway
logan mcv