Daimler ar putea rechema la service 260.000 de furgonete mai vechi Mercedes Sprinter

Daimler ar putea rechema la service 260.000 de furgonete mai vechi Mercedes Sprinter
scris 8 oct 2019

Daimler AG ar putea fi nevoit să recheme la service 260.000 de furgonete mai vechi Mercedes Sprinter după ce Autoritatea Federală din domeniul Transporturilor din Germania (KBA) a avertizat producătorul auto că vehiculele ar putea avea instalate dispozitive capabile să reducă emisiile în cadrul testelor de laborator, a anunțat săptămânalul german Bild am Sonntag, transmit AP și Reuters.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Reprezentanții Daimler au precizat că este vorba de furgonete care aparțin precedentei generații de Sprinter, ele fiind scoase din producție încă din 2016. Ei au confirmat solicitarea KBA de a se prezenta la audierile legate de furgonetele Sprinter, scrie Agerpres.

 VIDEO Ford a introdus în premieră „coboții” în locul oamenilor. Vor fi aduși și la Craiova CITEȘTE ȘI VIDEO Ford a introdus în premieră „coboții” în locul oamenilor. Vor fi aduși și la Craiova

Bild am Sonntag susține că după audieri KBA va solicita Daimler rechemarea la service a vehiculelor incriminate.

Oficialii KBA susțin că dispozitivele găsite la furgonete ar putea fi folosite și la alte variante de vehicule.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mercedes sprinter
daimler