De duminică se va putea circula din nou pe Podul Grant din capitală, pe firul Crângași-Turda

De duminică se va putea circula din nou pe Podul Grant din capitală, pe firul Crângași-Turda
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mar 2024

Circulația pe Podul Grant din București va fi reluată de duminică, 31 martie, pe sensul Crângași-Turda.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Traficul va fi redeschis după aproape o jumătate de an în care s-au făcut lucrări de consolidare, au precizat reprezentanții Primăriei Capitalei pentru Radio România Actualități, preluat de Rador.

TABEL Noi scumpiri. Diferența dintre prețul motorinei și cel al benzinei se apropie de 25 de bani CITEȘTE ȘI TABEL Noi scumpiri. Diferența dintre prețul motorinei și cel al benzinei se apropie de 25 de bani

Va fi reluată și circulația tramvaielor de pe linia 41, pe ambele sensuri, fără macaz.

Lucrările la Podul Grant au început în octombrie 2023, cu scopul de a reabilita și consolida structura care se afla în pericol de prăbușire. Podul, care facilitează atât circulația vehiculelor, cât și a tramvaielor, a necesitat intervenții ample pentru siguranța și fluidizarea traficului, a precizat Primăria Capitalei.

Închiderea temporară a circulației pe Podul Grant a afectat semnificativ traficul din zonă care a necesitat rute alternative pentru vehicule și ajustări ale traseelor mijloacelor de transport în comun. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a promis că lucrările se vor finaliza în martie 2024.

Podul Grant asigură legătura între vestul și nordul Bucureștiului, peste liniile CFR din zona Gării de Nord, amintește RRA.

viewscnt
Afla mai multe despre
podul grant
reparatii