Directorul general al Avioane Craiova, Ion-Cristian Drăjneanu, a fost revocat din funcție, la trei luni de la numire

Directorul general al Avioane Craiova, Ion-Cristian Drăjneanu, a fost revocat din funcție, la trei luni de la numire
scris 25 sep 2019

Directorul general al companiei aeronautice Avioane Craiova, Ion-Cristian Drăjneanu, a fost revocat din funcție de Consiliul de Administrație, la trei luni de la numire, se arată într-un raport transmis Bursei de Valori București (BVB).

”Consiliul de Administrație decide încetarea acestui contract de mandat, începând cu data de 7 octombrie 2019 și îl revocă din funcția de director general pe Drăjneanu Ion-Cristian”, se arată într-un raport transmis Bursei de Valori București (BVB), scrie News.ro.

Acesta a fost numit la conducerea companiei în luna iunie cu un mandat de un an.

Facebook a cumpărat un start-up specializat în controlarea directă a mașinilor doar prin intermediul creierului CITEȘTE ȘI Facebook a cumpărat un start-up specializat în controlarea directă a mașinilor doar prin intermediul creierului

”Consiliul de Administrație îl numește în funcția de director general al societății Avioane Craiova, începând cu data de 7 octombrie 2019, pentru o perioadă de un an, dar nu mai târziu de data finalizării procedurii de selecție a directorului general potrivit OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă, dacă aceasta se va finaliza în interiorul acestui interval, pe Munteanu Victor”, mai arată raportul.

Compania are o capitalizare de 10,98 milioane lei și circa 300 de angajați.

Avioane Craiova a realizat în primul semestru venituri totale de 7 milioane lei, la o pierdere de 8,26 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
ion-cristian drăjneanu
avioane craiova