Directorul general al companiei CFR Marfă și-a dat demisia

Directorul general al companiei CFR Marfă și-a dat demisia
scris 19 nov 2019

Directorul general al CFR Marfă, Marinică Voicu, a demisionat din motive personale, a anunțat luni seara compania.

"CFR Marfă anunță că azi, 18 noiembrie 2019, din motive personale, directorul general al societății și-a înaintat demisia din poziția deținută din data de 6 septembrie 2017. În perioada imediat următoare Consiliul de Administrație al CFR Marfă va desemna un nou director interimar al societății, care va prelua atribuțiile funcției de director general", se arată într-un comunicat al companiei.

FOTO Ford Mustang E-Mach, primul SUV electric al mărcii, a fost lansat la Los Angeles CITEȘTE ȘI FOTO Ford Mustang E-Mach, primul SUV electric al mărcii, a fost lansat la Los Angeles

Comisia Europeană a decis că ajutorul de stat acordat companiei CFR Marfă în 2013 a fost ilegal, iar statul român va trebui să recupereze circa 400 de milioane de euro, a declarat, luni, Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cfr marfă
demisie