Donald Trump s-a întâlnit cu reprezentanții celor mai mari companii aeriene din SUA, pe fondul epidemiei de coronavirus

Donald Trump s-a întâlnit cu reprezentanții celor mai mari companii aeriene din SUA, pe fondul epidemiei de coronavirus
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2020

Președintele american Donald Trump s-a întâlnit miercuri cu preprezentanții celor mai mari companii aeriene din Statele Unite, care au spus că au intensificat măsurile de dezinfecție și alte proceduri, pe fondul îngrijorărilor provocate de coronavirus, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directori ai Southwest Airlines, United Airlines Holdings, American Airlines Group și JetBlue Airways, între alții, au participat la întâlnirea cu Trump, vicepreședintele Mike Pence și alți oficiali americani, scrie News.ro.

Trump a spus că operatorii aerieni vor fi afectați de scăderea traficului internațional, din cauza virusului.

FOTO Sigla BMW, schimbată radical după mai bine de 100 de ani. Adevărul despre mitul elicei de avion CITEȘTE ȘI FOTO Sigla BMW, schimbată radical după mai bine de 100 de ani. Adevărul despre mitul elicei de avion

”Afectează afacerile companiilor aeriene, așa cum era de așteptat. O mulțime de oameni stau în țară, fac cumpărături și folosesc hotelurile din țară, așa că, din acest punct de vedere, cred că este un impact pozitiv, dar este și un impact asupra călătoriilor în străinătate care va fi destul de substanțial”, a spus Trump.

Președintele a arătat că directorii nu au cerut asistență financiară pentru a face față impactului asupra afacerilor companiilor.

Șefii companiilor aeriene au spus că industria a luat măsuri pentru a intensifica dezinfectarea avioanelor.

”Ne-am intensificat eforturile pentru a ne asigura că avioanele sunt curate și dezinfectate. Toți am făcut multe schimbări în procedurile noastre de curățenie, schimbări în procedurile la bord, mănuși, dezinfectare”, a spus directorul general al Southwest Airlines, Gary Kelly.

Directorul general al United Airlines, Oscar Munoz, a spus că operatorul aerian a promovat atingerea pumnilor în semn de salut, pentru a reduce contactul mâinilor.

Șeful American Airlines, Doug Parker, a arătat că American a oferit flexibilitate pasagerilor care doresc să își schimbe planurile de călătorie din cauza bolii.

viewscnt
Afla mai multe despre
donald trump
coronavirus