Drumuri și căi ferate forestiere ce aparțin statului pot trece în administrarea UAT și a Consiliilor locale

Drumuri și căi ferate forestiere ce aparțin statului pot trece în administrarea UAT și a Consiliilor locale
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 sep 2019

Drumuri forestiere, căi ferate forestiere și lucrări de corectare a torenților din domeniul public al statului vor putea trece în administrarea Unităților Administrativ-Teritoriale (UAT) și a Consiliilor locale, la cererea acestora, prevede noul Ordin al ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, publicat în Monitorul Oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ordinul face referire la aprobarea Normelor metodologice referitoare la criteriile și modalitățile practice de aplicare a prevederilor Legii nr. 192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și a lucrărilor de corectare a torenților din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al unor unități administrativ-teritoriale și în administrarea consiliilor locale ale acestora, scrie Agerpres.

Înțelegere: Nissan și Carlos Ghosn vor plăti 16 milioane de dolari pentru a pune capăt investigațiilor SEC CITEȘTE ȘI Înțelegere: Nissan și Carlos Ghosn vor plăti 16 milioane de dolari pentru a pune capăt investigațiilor SEC

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului de resort, pot trece în domeniul public al unor unități administrativ-teritoriale drumurile forestiere, căile ferate forestiere și lucrările de corectare a torenților, precum și terenurile aferente acestora, respectiv părți de drumuri forestiere și din lucrări de corectare a torenților dacă îndeplinesc anumite condiții.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri
cai ferate