Eurowings lansează o nouă cursă spre România

Eurowings lansează o nouă cursă spre România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 28 oct 2019

Transportatorul aerian low-cost Eurowings, parte a grupului german Luftansa, va lansa o nouă rută din Stuttgart spre România, la un preț începând cu 40 euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

Începând cu data de 21 mai 2020, Eurowings va opera un nou zbor din Stuttgart spre București. Zborul va fi asigurat cu o frecvență de trei ori pe săptămână, prețul unui bilet într-o singură direcție pornind de la 39,99 euro.

Tot din luna mai, Eurowings va opera noi curse de la baza din Stuttgart spre Grecia și insula Jersey, la prețuri începând cu 99,99 euro pentru un bilet într-o singură direcție.

ULTIMA ORĂ Program de guvernare PNL: Liberalii reiau ideea construirii autostrăzii Comarnic - Brașov în parteneriat public-privat, abandonată brusc de Guvernul Dăncilă. Plus, inel feroviar pentru București CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Program de guvernare PNL: Liberalii reiau ideea construirii autostrăzii Comarnic - Brașov în parteneriat public-privat, abandonată brusc de Guvernul Dăncilă. Plus, inel feroviar pentru București

Eurowings asigură din România zboruri din București, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara.

Recent, compania germană a extins rutele asigurate din Timișoara spre Stuttgart, scoțând operatorul național Tarom de pe această linie.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurowings
cursa noua romania
zbor stuttgart bucuresti
lansare