EXCLUSIV Planul pentru România al Carvago, care vrea să ajungă numărul 1 la nivel european

EXCLUSIV Planul pentru România al Carvago, care vrea să ajungă numărul 1 la nivel european
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 5 mai 2022
Compania cehă Carvago, care operează o platformă online de vânzare a mașinilor second-hand și care a confirmat recent că intră în România, mișcare anunțată în premieră de Profit.ro, și-a propus să vândă pe piața locală, în acest prim an, între 800 și 1.000 de mașini, pentru ca anul viitor să ajungă la peste 3.000 de unități. Pe de altă parte, pe platformă sunt disponibile și produse de la dealerii autorizați din România, în special din gama Dacia, revândute clienților din Europa. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania targetează poziția de leader al pieței europene.
 
"Estimăm pentru acest an între 800 și 1.000 de mașini, iar în 2023, între 3.000 și 4.000, cu o valoare medie de 15-20.000 de euro", a declarat pentru Profit.ro Jakub Šulta, CEO-ul și fondatorul Carvago.
EXCLUSIV Planul pentru România al Carvago, care vrea să ajungă numărul 1 la nivel european
 
Până în prezent, circa 7.500 de mașini din România au fost vândute pe site-ul Carvago, în special în Germania, unde marca este bine cunoscută.
Šulta spune că, din ce a văzut la finele lunii aprilie, când s-a aflat la București pentru lansarea operațiunilor, parcul auto este similar celui din Cehia, Slovacia sau Polonia, astfel încât publicul țintă este asemănător, și a remarcat preferințele pentru SUV-uri și mașini cu combustie clasică.
 
Compania este prezentă pe piețele din Cehia, Slovacia, Polonia, Austria, Germania, Italia și România, iar până la finele anului plănuiește să se extindă în Spania și Elveția.
 
Platforma include acum o gamă formată din peste 700.000 de mașini, furnizate de dealeri europeni. Printre serviciile acesteia se numără inspectarea mașinii, finanțarea, o garanție de până la 24 de luni, livrarea și înregistrarea vehiculului.
viewscnt
Afla mai multe despre
carvago mașini second hand