Fitch a confirmat ratingul Renault la "BBB", cu perspectivă stabilă

Fitch a confirmat ratingul Renault la "BBB", cu perspectivă stabilă
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 nov 2018

Fitch Ratings a menținut la "BBB", ratingul pe termen lung atribuit grupului auto francez Renault, perspectiva asociată fiind stabilă, se arată într-un comunicat al agenției de evaluare financiară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acțiunea reflectă estimările agenției că profilul de creditare va rămâne al Renault va rămâne proporțional cu ratingurile în viitorul apropiat, în pofida așteptărilor Fitch privind o eroziune moderată a profitabilitatea și a generării de numerar, scrie Agerpres.

Efectul Ghosn: Nissan vrea să schimbe structura acționariatului și să obțină mai multă putere în fața partenerilor de la Renault. Sunt așteptate tensiuni fără precedent, care pot afecta inclusiv Dacia CITEȘTE ȘI Efectul Ghosn: Nissan vrea să schimbe structura acționariatului și să obțină mai multă putere în fața partenerilor de la Renault. Sunt așteptate tensiuni fără precedent, care pot afecta inclusiv Dacia

Analiștii nu se așteaptă la un impact direct și imediat asupra ratingurilor Renault în urma potențialei demiteri a lui Carlos Ghosn din funcția de director general al Renault dar aceste evoluții ar putea remodela relațiile dintre Renault și Nissan și ar putea afecta planurile de fuziune. 

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
fitch