Ford a lansat cea mai mare rețea de stații de încărcare pentru mașini electrice din America de Nord

Ford a lansat cea mai mare rețea de stații de încărcare pentru mașini electrice din America de Nord
scris 18 oct 2019

Ford se va alia cu Volkswagen AG și Amazon pentru a oferi proprietarilor de mașini electrice cea mai mare rețea de stații de încărcare din America de Nord.

Deși în prezent Ford nu comercializează vehicule electrice, a făcut echipă cu Volkswagen AG și Amazon pentru a oferi viitorilor săi clienți o gamă largă de opțiuni pentru încărcare, de la autostrăzi la locuințe, scrie Agerpres.

Noul FordPass Charging Network va permite utilizatorilor să fie direcționați către una dintre stațiile de încărcare folosind o aplicație sau ecranul tactil al vehiculului.

Surpriză: Cel mai mare transportator feroviar de marfă din Polonia vrea să cumpere acțiuni la 3 companii românești CITEȘTE ȘI Surpriză: Cel mai mare transportator feroviar de marfă din Polonia vrea să cumpere acțiuni la 3 companii românești

Anul viitor, Ford va începe să vândă un SUV electric bazat pe modelul Ford Mustang. De asemenea, compania dezvoltă o versiune electrică a camionetei Ford F-150.

Rețeaua FordPass network va include peste 12.000 de locații cu peste 35.000 de prize pentru încărcare în SUA și în unele zone din Canada.

Comparativ, Tesla are 4.375 stații de încărcare publice în SUA, conform datelor Departamentului Energiei.
 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mașini electrice
ford