Ford Motor închide alte opt uzine din India, Africa de Sud și Asia

Ford Motor închide alte opt uzine din India, Africa de Sud și Asia
scris 24 mar 2020

Ford Motor a anunțat că va opri producția și în uzinele din alte țări care încep să fie tot mai afectate de epidemia de coronavirus, după ce încetase activitatea în Europa și America de Nord.

Ford oprește producția în India, Africa de Sud, Tailanda și Vietnam, cu durate ce vor varia în funcție de evoluția locală a răspândirii virusului.

„Sănătatea și siguranța angajaților noștri, a dealrilor, clienților, partenerilor și comunităților este prioritatea noastră cea mai mare” a declarat Mark Ovenden, președinte International Markets Group, în cadrul Ford. „Vom continua să acționăm în timp real și să luăm măsuri suplimentare de siguranță prin oprirea temporară a producției la locurile noastre de producție în piețele internaționale”. Vor fi oprite nu mai puțin de opt uzine de automobile sau de motoare.

Ultimele zile de lucru în uzinele Ford:

21 martie - India - Chennai Vehicle Assembly Plant, Sanand Vehicle Assembly Plant, Sanand Engine Plant și Chennai Engine Plant.

26 martie: Vietnam - Ford Vietnam Limited Haiduong Assembly Plant.

Taxa \'\'Oxigen\'\' pentru șoferi - decizie finală CITEȘTE ȘI Taxa ''Oxigen'' pentru șoferi - decizie finală

27 martie: Tailanda - Ford Motor Company (Thailand) Limited.

27 martie: Africa de Sud – Silverton Assembly Plant (Pretoria) și Struandale Engine Plant (Port Elizabeth).

În România, Ford a anunțat că oprește producția până pe 5 aprilie, fără a avansa un termen de revenire. Muncitorii au fost trimiși în șomaj tehnic, cu plata a 78% din salariu.

Pentru a traversa perioada de criză, Ford a decis să acceseze o linie de credit de 15,3 miliarde dolari și să suspende plata dividendelor pentru anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford uzina
inchidere uzine ford
industria auto coronavirus