Ford Motor recheamă 462.000 de vehicule din întreaga lume, pentru o defecțiune la camera video din spate

Ford Motor recheamă 462.000 de vehicule din întreaga lume, pentru o defecțiune la camera video din spate
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2023

Ford Motor recheamă 462.000 de vehicule din întreaga lume, pentru o defecțiune care împiedică afișarea imaginii camerei video din spate, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul auto american a declarat că retragerea acoperă unele vehicule Explorer, Lincoln Aviator și Lincoln Corsair 2020-2022 echipate cu camere de 360 de grade și include 382.000 de vehicule în Statele Unite.

Ford a spus că are rapoarte despre 17 accidente minore legate de problema rechemării și mai mult de 2.100 de rapoarte de garanție, dar nu există rapoarte de răniri.

Rechemarea extinde și înlocuiește o rechemare din 2021, de 228.000 de vehicule.

Compania aeriană britanică Flybe își încetează activitatea și anulează toate zborurile, falimentată după restricțiile impuse în pandemie CITEȘTE ȘI Compania aeriană britanică Flybe își încetează activitatea și anulează toate zborurile, falimentată după restricțiile impuse în pandemie

Dealerii vor actualiza software-ul modulului de procesare a imaginii, iar vehiculele actualizate anterior, în cadrul vechii retrageri, vor avea nevoie de noua actualizare.

Ford a declarat că, la sfârșitul anului 2021 și 2022, Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) a contactat producătorul auto cu privire la rapoartele privind o imagine albastră pe afișajul camerei din spate, după finalizarea retragerii din 2021, ceea ce a determinat compania să investigheze.

În august 2021, NHTSA a deschis o investigație după ce Ford a rechemat 620.246 de vehicule în 2020  pentru o altă problemă cu camera spate.

Ancheta analizează dacă Ford a rechemat vehiculele în timp util și dacă a rechemat suficiente vehicule.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
defectiune
autovehicule rechemate