Ford schimbă conducerea. Stră-strănepoata și stră-strănepotul fondatorului vor avea funcții

Ford schimbă conducerea. Stră-strănepoata și stră-strănepotul fondatorului vor avea funcții
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 sep 2023

Elena Ford și Will Ford III, stră-strănepoata și stră-strănepotul fondatorului Henry Ford, vor avea funcții de conducere la producătorul auto înființat în urmă cu 120 de ani, transmite AP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Elena Ford, care a condus departamentul responsabil de experiența clienților, se va ocupa de relația cu dealerii, iar Will Ford III va fi director general al Ford Performance.

FOTO & VIDEO Peugeot a lansat a treia generație a SUV-ului 3008, complet electrică CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Peugeot a lansat a treia generație a SUV-ului 3008, complet electrică

Will este fiul lui Bill Ford, președintele executiv al Ford Motor, iar sora sa, Alexandra Ford English, este director responsabil cu comercializarea mărcii pe plan global din 2021 și membru al Board-ului, scrie Agerpres.

O altă numire este cea a Lisei Materazzo, care a lucrat 20 de ani la Toyota, și a fost desemnată director global de marketing la Ford.

Ca și alți producători auto, Ford este în mijlocul unui proces de reorganizare, investind semnificativ în vehiculele electrice.

Producătorul auto american are trei divizii: Ford Model e (vehicule electrice), Ford Blue (vehicule pe combustie) și Ford Pro (vehicule comerciale și servicii).

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
henry ford