Ford Trucks, acord cu IVECO

Ford Trucks, acord cu IVECO
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 mar 2024

Ford Trucks și IVECO au semnat un Memorandum de Înțelegere neobligatoriu, care urmărește „o potențială colaborare” în dezvoltarea în comun a unui nou produs.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ford Trucks, marca de vehicule comerciale grele aflată în responsabilitatea Ford Otosan, și brandul de camioane IVECO, deținut de Iveco Group, intenționează să exploreze potențialul unei colaborări în dezvoltarea unei cabine dedicată vehiculelor grele. Cele două companii au semnat un Memorandum de Înțelegere neobligatoriu care stabilește liniile acestei colaborări, care urmărește „noi produse și tehnologii care să cuprindă componente și sisteme din interiorul cabinei”.

La semnarea memorandumului au fost prezenți Gerrit Marx, CEO al Iveco Group; Luca Sra, Președintele Truck Business Unit din cadrul Iveco Group; Haydar Yenigün, Președintele Koç Automotive Group; Güven Özyurt, General Manager al Ford Otosan și Emrah Duman, Vicepreședintele Ford Trucks.

Primele prețuri pentru Dacia Spring facelift se întorc în timp 3 ani CITEȘTE ȘI Primele prețuri pentru Dacia Spring facelift se întorc în timp 3 ani

După cum anunță cele două companii, „acordul are ca scop creșterea competitivității și îmbunătățirea soluțiilor în conformitate cu standardul UE Direct Vision și îmbunătățirea aerodinamicii pentru reducerea emisiilor de CO2”.

Ford Otosan este o companie turcă, înființată de Ford Motor Co și Koc Holdings, care manageriază activitățile Ford Trucks la nivel global. Ford Otosan este proprietarul fabricii Ford din Craiova. Brandul IVECO face parte din Iveco Group N.V. care proiectează, produce și comercializează o gamă largă de vehicule comerciale ușoare, medii și grele, camioane off-road și vehicule adecvate pentru orice tip de caroserie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford trucks
iveco
acord ford iveco