FOTO ANUNȚ - Când încep lucrările pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi

Profit.ro
Profit.ro
scris 12 ian 2024

Lucrările pentru proiectarea și execuția conexiunii dintre Prelungirea Ghencea și centura București vor începe pe 20 februarie

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

Prin contractul semnat la sfârșitul anului trecut urmează ca Prelungirea Ghencea să fie lărgită la patru benzi.

Recent a fost semnat contractul pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi, între Cartierul Latin și Pasajul Domnești, cu Asocierea TRACON S.R.L. – ACVATOT S.R.L., același constructor cu care autoritățile au finalizat Pasajul Domnești. 

FOTO ANUNȚ - Când încep lucrările pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi

Valoarea contractului este de 41,91 milioane lei, fără TVA, iar sursa de finanțare este din fonduri externe nerambursabile.

ANUNȚ Mai multe rute introduse pentru primul zbor direct din România către SUA după o pauză de peste 20 de ani. Cât va costa biletul CITEȘTE ȘI ANUNȚ Mai multe rute introduse pentru primul zbor direct din România către SUA după o pauză de peste 20 de ani. Cât va costa biletul

Durata contractului este de 12 luni, din care 2 luni perioada de proiectare și 10 luni perioada de execuție a lucrărilor. 

FOTO ANUNȚ - Când încep lucrările pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi

Începerea lucrărilor va avea loc cel mai târziu în luna aprilie a acestui an. 

FOTO ANUNȚ - Când încep lucrările pentru lărgirea Prelungirii Ghencea la 4 benzi

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunța anterior și lansarea procedurii pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, valoarea estimată, conform anunțului publicat pe SEAP, fiind de peste 336 milioane lei.

„Vom achiziționa serviciile de proiectare și execuție, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parțial, cât și pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai și parcarea de tip Park & Ride. Invit operatorii economici să se înscrie la această procedură până pe data de 12 ianuarie 2024”, a anunțat edilul.

FOTO Turkish Airlines și-ar putea extinde activitatea în România. Turcii vor să aducă mai mulți turiști străini în estul țării CITEȘTE ȘI FOTO Turkish Airlines și-ar putea extinde activitatea în România. Turcii vor să aducă mai mulți turiști străini în estul țării

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, proiectul are ca scop fluidizarea traficului pe direcția est-vest, care în prezent se desfășoară în condiții dificile de siguranță și confort.

Principalul obiectiv este acela de a asigura desfășurarea unui trafic în condiții sporite de fluidizare, siguranță și confort, atât pentru participanții la trafic care tranzitează zona, cât și pentru pietonii și vehiculele/bicicletele din zonele străbătute de strada Prelungirea Ghencea și Bulevardul Ghencea sau în zonele apropiate acestora, se mai arată în anunțul de participare.

Valoarea totală estimată a proiectului este de 336.449.590 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
prelungirea ghencea
nicușor dan