FOTO Coordonatorul proiectelor Duster 3 și Bigster, promovat vicepreședinte Dacia

FOTO Coordonatorul proiectelor Duster 3 și Bigster, promovat vicepreședinte Dacia
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 oct 2023

Dacia va avea un nou vicepreședinte începând de luna aceasta, odată cu numirea celui care s-a ocupat de produsele mărcii într-o funcție la nivel global.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Directorul de performanță produse al Dacia, cu statut de vicepreședinte al mărcii, Lionel Jaillet, a fost înlocuit de conducerea companiei cu Petrice Levy-Bencheton, cel care a coordonat noile Duster și Bigster din poziția de lider performanță produs. Jaillet a fost promovat pentru a prelua coordonarea platformei globale CMF-A, cea pe care este construit Dacia Spring, dar care se află și sub caroseria lui Renault Kwid. Platforma urmează să fie actualizată pentru a găzdui noile generații, inclusiv electrice, ale acestor automobile.

VIDEO „Suntem o familie!” Ce au obținut sindicaliștii din STB la negocieri CITEȘTE ȘI VIDEO „Suntem o familie!” Ce au obținut sindicaliștii din STB la negocieri

Patrice Levy-Bencheton va prelua noua funcție de la 1 octombrie și va deveni implicit mambru al Comitetului de Management al Dacia, fiind direct subordonat lui Denis le Vot. Noul vicepreședinte al Dacia a absolvit școala de inginerie ENSCP și Institutul de Petrol Francez, lucrează în cadrul Renault de 24 de ani, unde a început din Departamentul Analiză Cost Produs. Vârful de carieră până acum a însemnat poziția de director al Programului Eurasia, după ce a lucrat și ca Product Specialist în programul Global Acces, cel care a stat în spatele dezvoltării mărcii Dacia.

Din 2021, Patrice Levy-Bencheton a primit, la momentul înființării unității de business Dacia, funcția de Lider Performanță Produs pentru modelele Duster și Bigster.

„Îi spun lui Patrice Levy-Bencheton cu multă plăcere și mare încredere bun venit în funcția de VP, Dacia, Product Performance. Cunoștințele și experiența sa vastă în materie de produse și programe se vor dovedi de neprețuit pentru implementarea strategiei de produs Dacia în următorii ani.

VW a aprobat noua alocare de modele: Golf va avea o nouă generație electrică, iar viitorul model Trinity se mută CITEȘTE ȘI VW a aprobat noua alocare de modele: Golf va avea o nouă generație electrică, iar viitorul model Trinity se mută

Aș dori să-i mulțumesc din inimă lui Lionel Jaillet pentru profesionalismul și dedicarea sa neclintită de la crearea unității de afaceri Dacia. El a reușit să dezvolte strategia de produs și să implementeze o serie de proiecte cheie pentru brand. Îi doresc toate cele bune în noul său rol”, a transmis Denis Le Vot, CEO al unității de business Dacia.

Noul vicepreședinte va avea o misiune importantă pentru Dacia, într-o perioadă în care sunt pregătite mai multe lansări ce vor urma noilor Duster 3 și Bigster. După cele două modele compacte anunțate de companie, urmează noile generații Sandero și Spring, la care s-ar putea adăuga și alte noutăți despre care deocamdată există doar informații neoficiale.

FOTO Coordonatorul proiectelor Duster 3 și Bigster, promovat vicepreședinte Dacia

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia vicepresedinte
patrice levy-bencheton
lionel jaillet
dacia spring
dcia bigster
duster3