FOTO Explozie la o navă aflată în Șantierul Naval Midia

FOTO Explozie la o navă aflată în Șantierul Naval Midia
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2023

O explozie s-a produs la o navă aflată în Șantierul Naval Midia, trei persoane fiind rănite. Doar o persoană a fost transportată la spital, celelalte două refuzând acest lucru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pompierii afirmă că deflagrația s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze, care s-au aprins în timpul lucrărilor de reparații, arată news.ro.

VIDEO&FOTO Grindeanu anunță situația Autostrăzii de Centură București Sud CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Grindeanu anunță situația Autostrăzii de Centură București Sud

După anunțarea exploziei, acolo au fost trimise patru autospeciale de intervenție, patru ambulanțe (două de la ISU și două de la SAJ), un echipaj de transport victime multiple, o descarcerare și un echipaj CBRN.

”S-a confirmat că a avut loc o explozie, neurmată de incendiu, într-adevăr, și trei persoane care au fost implicate sau au fost prezente la momentul în care a avut loc explozia. Nava era ancorată la doc, se executau reparații, motiv pentru care a și avut loc explozia, a fost vorba de o acumulare de gaze care s-au aprins. O persoană a fost transportată la spital, fiind vorba de două de cetățenie română, una din echipajul navei”, a precizat Alexandru Costache, șef centru operațional la ISU Constanța.

Celelalte două persoane au fost monitorizate și nu au prezentat răni sau alte probleme medicale, refuzând transportul la spital.

FOTO Grav accident de tren în Olanda: Cel puțin o persoană a murit și 30 au fost rănite CITEȘTE ȘI FOTO Grav accident de tren în Olanda: Cel puțin o persoană a murit și 30 au fost rănite

”În momentul de față se execută măsurători de către echipajele specializate pentru a verifica în totalitate dacă mai există riscuri sau nu. Nava este, din câte am observat eu, de generație mai veche (…) Nu este afectată decât sala motoare, acolo unde a avut loc explozia”, a menționat Costache.
Autoritatea Navală Română a transmis că nava de transport mărfuri generale, sub pavilion Sierra Leone, se afla pentru reparații în Șantierul Naval Midia.

viewscnt
Afla mai multe despre
midia
explozie