FOTO Hyundai Santa Fe - primele imagini și informații oficiale înainte de debutul de la Geneva

FOTO Hyundai Santa Fe - primele imagini și informații oficiale înainte de debutul de la Geneva
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 feb 2018

Cel mai cunoscut SUV de la Hyundai, Santa Fe, a ajuns la a patra generație și va debuta luna viitoare la Geneva. Primele imagini dezvăluie un design fluid, cu proporții sportive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Hyundai a prezentat primele imagini și informații despre o nouă generație Santa Fe, a patra de la lansarea primei generații la începutul anilor 2000. Transformările suferite de celebrul SUV, care a contribuit decisiv la succesul mărcii coreene, atât în Europa (peste 1,5 milioane de exemplare), cât și peste Ocean, în SUA, au determinat apariția unuia dintre cele mai sportive și elegante, în același timp, SUV-uri de pe piață în acest moment.

“Cea de-a patra generație continuă povestea de succes la nivel global a modelului în această categorie”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer la Hyundai Motor Europe.

Reprezentanții Hyundai spun că grila pe care a primit-o Santa Fe, grilă ce se regăsește deja pe mai multe modele lansate în ultimii ani, este deja imagine de marcă, un câștig pentru Hyundai. Aceasta este acum supradimensionată, pentru a oferi o statură și mai impozantă modelului, și este încadrată de farurile subțiri, asemănătoare cu cele de pe micul Kona, dar și de două proiectoare cu suprafețe mari.

Dimensiunile noului Santa Fe sunt 4,77 lungime, 1,89 metri lățime și 2,76 metri ampatament, toate fiind peste cele ale generației anterioare.

Interiorul a trecut de asemenea printr-o transformare semnificativă, inclusiv prin creșterea suprafețelor vitrate. Spațiile pentru pasageri au crescut, inclusiv pentru al treilea rând de scaune. În față, scaunele sunt reglabile electric, iar portbagajul a crescut la 625 de litri, cu 40 litri mai mult decât modelul anterior.

1.500 modele VW Touareg 3.0 TDI Euro 6 din România vor fi rechemate pentru actualizarea soft-ului după ce KBA a descoperit că sunt manipulate testele de emisii CITEȘTE ȘI 1.500 modele VW Touareg 3.0 TDI Euro 6 din România vor fi rechemate pentru actualizarea soft-ului după ce KBA a descoperit că sunt manipulate testele de emisii

Platforma tehnică este construită în jurul tracțiunii integrale HTRAC, cu distribuție variabilă a cuplului, controlată de senzorii computerului central. Atât cuplul cât și forța de frânare sunt distribuite de sistem în fucnție de dinamica mașinii, pentru un comportament cât mai lipsit de riscuri pentru pasageri.

Motoarele anunțate sunt trei diesel, respectiv, 2.0 litri CRDi, de 150 CP și 182 CP, cu cutie manuală sau automată în 8 trepte, și 2,2 litri CRDi, de 197 CP, și unul pe benzină, de 2.4 litri și 185 CP.

Tehnologiile prezente pe Santa Fe țin pasul cu tendințele industriei și cu cele regăsite la competitori. Pachetul SmartSense include, practic, sistemele de asistență, pritnre care amintim Rear Cross-Traffic Collision Avoidnace Assist și Safety Exit Assist.

Conectivitatea este asigurată de Appple Car Play și Android Auto, opțional display de 8 inci, la care se adaugă sistemul head-up display, care proiectează informațiile relevante direct pe parbriz, pe o suprafață de 8 inci.

FOTO Hyundai Santa Fe - primele imagini și informații oficiale înainte de debutul de la Geneva

FOTO Hyundai Santa Fe - primele imagini și informații oficiale înainte de debutul de la Geneva

FOTO Hyundai Santa Fe - primele imagini și informații oficiale înainte de debutul de la Geneva

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
santa fe
geneva